Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Babylino Sensitive No 2 Mini (3-6kg) Promo Pack 3+3 Δώρο (6x26) 156 τεμάχια

SKU: 706

Ελληνικές Πάνες για Μωρά για Αριστη Απορροφητικότητα & Πιστοποιημένη Φιλικότητα στο Δέρμα του Μωρού σας

Ειδική Τιμή 26,94 € Κανονική Τιμή 33,66 €
Σε απόθεμα

Tο μωράκι σας έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στον καινούργιο χώρο που μεγαλώνει και νιώθει οικείο το περιβάλλον γύρω του. Η όρασή του αυξάνεται και μπορεί πλέον να εστιάζει στα 90 εκ, έτσι αρχίζει να ξεχωρίζει καλύτερα το πρόσωπό σας. Κοιτάζει με έντονο βλέμμα γεμάτο περιέργεια και πολύ προσεκτικά, όλα τα καινούργια αντικείμενα που εμφανίζονται μπροστά του.

Παράλληλα, αρχίζει να δραστηριοποιείται και να ανταποκρίνεται σε νέα ερεθίσματα του περιβάλλοντος με αντανακλαστικές κινήσεις. Ένα άλλο μεγάλο του επίτευγμα είναι ότι σηκώνει το κεφάλι του για κάποια δευτερόλεπτα και αρχίζει να το γυρίζει δεξιά και αριστερά.

Οι πάνες για μωρά Babylino Sensitive, διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που φυλακίζει αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα διαθέτουν extra κυψέλες απαλότητας στο κάλυμμα και είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα χαμομηλιού. Έτσι, φροντίζουν απαλά το δέρμα του, ενώ κρατούν το μωράκι σας στεγνό και προστατευμένο. Με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα πιο ασφαλή βρεφικά προϊόντα της Ευρώπης, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ και οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, για να είστε σίγουροι ότι αγγίζουν το δερματάκι του μωρού σας με αποδεδειγμένα φιλικό τρόπο. Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Με ειδική τεχνολογία Comfi-Fit, που προσφέρει άνεση σε κάθε κίνηση του μωρού και άριστη εφαρμογή στο σώμα.

H αξεπέραστη απορροφητικότητα εξασφαλίζεται από τη νέα τεχνολογία Dry Matrix που έχει ενσωματωθεί στον πυρήνα των Babylino Sensitive. Πρόκειται για ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό.

 Έτσι, ο προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμός τους, μπορεί να προσφέρει στα μωράκια τη στεγνότητα που χρειάζονται, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα μωράκια και γονείς να απολαμβάνουν πιο ήσυχοι τον ύπνο!

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Babylino
summer vibes Οχι