Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Aboca NeoBianacid 45 chewable tablets

SKU: 9801

Τα μασώμενα χαρακτηρίζονται από τη συνεργειακή δράση των ορυκτών συστατικών,χρήσιμων για την εξασφάλιση φυσιολογικού pH στομάχου,και των ψυκτοξηραμένων εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών με επουλωτική δράση.

Ειδική Τιμή 13,13 € Κανονική Τιμή 16,41 €
Σε απόθεμα
  • Οξύτητα και Παλινδρόμηση
  • Προστατεύει τον βλεννογόνο
  • Διατηρεί φυσιολογικό το pH του στομάχου
  • Περιέχει φυτικά βιολογικά συστατικά
  • Μπορεί να καταναλωθεί όσο συχνά χρειάζεται
  • Ασφαλές κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό

Το Neo Bianacid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικών προβλημάτων όπως π.χ. η καούρα, η παλινδρόμηση, η γαστρίτιδα και ο πόνος. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα σχετικά με την δυσπεψία, όπως μετεωρισμός, τυμπανισμός και αίσθηση οξύτητας.

Προληπτικά μπορεί να καταναλωθεί και σε περιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές, όπως η λήψη με στεροειδών φαρμάκων ή αναλγητικών, ο λανθασμένος τρόπος διατροφής, σε περιόδους έντονου στρες κ.ά.

Το Neo Bianacid δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στο βλεννογόνο του στομάχου, θωρακίζοντάς τον από γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες.

Περιέχει Poliprotect, ένα μοριακό σύμπλεγμα που δημιουργήθηκε από τις έρευνες της Aboca, το οποίο έχει βλεννο-προσκολλητικές ιδιότητες και αναπαράγει την προστατευτική δράση της φυσιολογικής βλέννας. Δρα χάρη στη συνέργεια ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων (μοριακό βάρος>20.000 Dalton) και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων Limestone και Nahcolite. Το Poliprotect, χάρη στις ιδιότητές του, καταπολεμά τον ερεθισμό που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Διατροφικές πληροφορίες   
Δόσεις ανά συσκευασία  14
Περιεκτικότητα ανά μασώμενο δισκίο  

Poliprotect: Μοριακό συνεργικό σύμπλεγμα πολυσακχαριδίων* και μεταλλικών στοιχείων Limestone και Nahcolite τιτλοδοτημένο σε πολυσακχαρίδια (μοριακό βάρος > 20.000 Dalton) ≥ 7,6% 

40mg
Κλάσμα φλαβονοειδών*  

*Συστατικά Βιολογικής Γεωργίας

Περιέχει επίσης: ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, αραβικό κόμμι, φυσικό άρωμα μέντας.

Δεν περιέχει γλουτένη.

Οδηγίες Χρήσης

Να προσλαμβάνεται 1 μασώμενο δισκίο όποτε υπάρει ανάγκη και να αφήνεται να λιώσει αργά στο στόμα.

Σε περίπτωση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης: Συνίσταται 1 δισκίο μετά τα βασιά γεύματα και 1 το βράδυ πριν την κατάκλιση.

Σε περίπτωση καούρας και δυσπεψίας: 1 δισκίο μετά το γεύμα.

Εάν κριθεί αναγκαίο, το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί περισσότερο από μια φορά μέσα στην μέρα, ακόμα και σε κοντινά χρονικά διαστήματα, για παραττεταμένες χρονικές περιόδους.

Ασφαλές σε εγκυμοσύνη, θηλασμό και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Προφυλάξεις

Η κατανάλωσή του να γίνεται 2 ώρες μακριά από τη λήψη φαρμάκων, ειδικά των τετρακυκλικών. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση αλλεργίας ή υπερευαισθησίας σε 1 ή περισσότερα από τα συστατικά.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Aboca
summer vibes Οχι