Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Herb Micro Filter Classic, 12 πίπες

SKU: 1004

Φίλτρα με Φυτικά Βότανα & Ενζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που Συλλέγουν & Μειώνουν τις Επικίνδυνες Ουσίες του Τσιγάρου. Για Κανονικό Τσιγάρο.

Ειδική Τιμή 4,50 € Κανονική Τιμή 6,93 €
Σε απόθεμα

Herb Micro Filter Classic για Κανονικό Τσιγάρο

Φίλτρα με φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου. Για κανονικό τσιγάρο.

Η πίπα HERB είναι προϊόν για τους καπνιστές που επιθυμούν να ελαττώσουν τις βλαβερές συνέπειες του καπνού στον οργανισμό τους.

Το φίλτρο HERB περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα (ηράνθεμο, γλυκόριζα, πράσινο τσάι και άλλα) σε συνδυασμό με ΕΝΖΥΜΑ και ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑ (ΜΙCROSILICA) που απλώνεται στο φίλτρο και απορροφά την πίσσα και την νικοτίνη, συντελούν στην πρωτοποριακή σύνθεση του φίλτρου της πίπας HERB.

  • Τα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ και ΕΝΖΥΜΑ συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου.
  •  Ο  ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑΣ (MICROSILICA) απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και περιβάλλει εξωτερικά το φίλτρο εγκλωβίζοντας έτσι τη συλλογή των βλαβερών ουσιών μέσα στο φίλτρο χωρίς να τους επιτρέπει να φτάνουν στο στόμα του καπνιστή.
  • Τα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι πετυχαίνουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ, να κάνουν τον καπνό πιο ελαφρύ.

Κάθε Micro Filter είναι αποτελεσματικό για περίπου 15 τσιγάρα, ανάλογα με τα ποσοστά περιεκτικότητας πίσσας και νικοτίνης του κάθε τσιγάρου.

PATENTED PRODUCT.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ - ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Κωδικός: 5204559065083

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Vican
summer vibes Οχι