Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Physiomer Υπέρτονο Ρινικό Αποσυμφορητικό 135ml

SKU: 2876

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο  περιέχει περισσότερο αλάτι από τα ισότονα διαλύματα και καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες με μηχανικό τρόπο μέσω οσμωτικής δράσης

Ειδική Τιμή 7,92 € Κανονική Τιμή 11,00 €

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο  περιέχει περισσότερο αλάτι από τα ισότονα διαλύματα και καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες με μηχανικό τρόπο μέσω οσμωτικής δράσης. Όταν έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα του βλεννογόνου, αυτά συρρικνώνονται και έτσι μειώνεται το οίδημα. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά του κρυολογήματος, της ιγμορίτιδας και της αλλεργικής ρινίτιδας. Η 100% φυσική σύνθεσή του είναι ιδανική για τον καθαρισμό της μύτης και την αποκατάσταση της αναπνοής και δεν προκαλεί εξάρτηση ούτε μεταβάλει το ρινικό βλεννογόνο.

Το PHYSIOMER® Υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιείται για:

  • Τη μείωση του οιδήματος μέσω οσμωτικής δράσης
  • Τον καθαρισμό της μύτης
  • Την απομάκρυνση των μολυσματικών παραγόντων και των αλλεργιογόνων 
  • Τη μείωση των φαινομένων εξάρτησης από τα κορτικοστεροειδή και τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα με αποσυμφορητική δράση
  • Μία άριστη εναλλακτική λύση έναντι των φαρμακευτικών σκευασμάτων με αποσυμφορητική δράση, γεγονός το οποίο προσφέρει επίσης μεγαλύτερη ανεκτικότητα: pH που δεν ξηραίνει, δεν καταστρέφει και δεν μεταβάλλει το βλεννογόνο. 
  • Ένα διάλυμα κατάλληλο για παρατεταμένη χρήση: το PHYSIOMER® Υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιείται με ασφάλεια για διάστημα έως 3 μηνών. 
  • Είναι ιδανικό για ευαίσθητες μύτες: Το PHYSIOMER® Υπέρτονο είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών, έγκυες γυναίκες και γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο γαλουχίας, καθώς και άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, καρδιακά νοσήματα ή παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. 
Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Omega pharma
summer vibes Οχι