Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Clearblue Test Εγκυμοσύνης με Δείκτη Σύλληψης, 1 Τεμάχιο

SKU: 30

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue με Δείκτη Σύλληψης είναι το πρώτο και μοναδικό τεστ που είναι τόσο ακριβές όσο ένα υπερηχογράφημα στη χρονολόγηση της εγκυμοσύνης.

Ειδική Τιμή 4,70 € Κανονική Τιμή 14,00 €

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue με Δείκτη Σύλληψης είναι το πρώτο και μοναδικό τεστ που είναι τόσο ακριβές όσο ένα υπερηχογράφημα στη χρονολόγηση της εγκυμοσύνης. Ο Smart Dual Sensor™ του τεστ όχι μόνο σας ενημερώνει με λέξεις για το αν είστε «Έγκυος» ή «Όχι έγκυος», αλλά επίσης σας ενημερώνει πριν πόσες εβδομάδες συλλάβατε.

Τόσο ακριβές... σας δείχνει πόσες εβδομάδες

Τόσο ακριβές... σας δείχνει πόσες εβδομάδες

Είναι σαν 2 τεστ σε 1 - πρώτα εντοπίζει εάν υπάρχει η ορμόνη της εγκυμοσύνης με ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% από την αναμενόμενη ημέρα έναρξης της περιόδου σας και, εάν είστε έγκυος, δείχνει ΕΠΙΣΗΣ πόσες εβδομάδες πέρασαν από τη σύλληψη, 1-2, 2-3 ή περισσότερες από 3 εβδομάδες (3+). Ο δείκτης σύλληψης είναι 93% ακριβής στο να ανιχνεύει την ημερομηνία σύλληψης.

Μπορείτε να κάνετε το τεστ 5 ημέρες νωρίτερα

Μπορείτε να κάνετε το τεστ 5 ημέρες νωρίτερα

Τόσο ευαίσθητο που μπορείτε να κάνετε το τεστ μέχρι 5 ημέρες πριν από την καθυστέρησή σας*.

Αλάνθαστα, σαφή ψηφιακά αποτελέσματα

Αλάνθαστα σαφή ψηφιακά αποτελέσματα

Μέσα σε 3 λεπτά το αποτέλεσμα «Έγκυος» ή «Όχι έγκυος» θα εμφανιστεί με λέξεις στην οθόνη. Εάν το αποτέλεσμα είναι «Έγκυος», το τεστ επίσης θα δείξει το χρονικό διάστημα που σημειώθηκε από τη σύλληψη ( 1-2, 2-3 ή 3+ εβδομάδες).

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Clearblue
summer vibes Οχι