Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Frisolac HA Υποαλλεργικό Βρεφικό Γάλα 400gr

SKU: 101040
Γάλα ιδανικό για βρέφη με αυξημένο κίνδυνο αλλεργίας στην πρωτεΐνη αγελαδινού γάλακτος
Ειδική Τιμή 15,79 € Κανονική Τιμή 17,54 €
Σε απόθεμα

Nουνου Frisolac HA

Υποαλλεργικό Βρεφικό Γάλα 400gr

Το γάλα ειδικής διατροφής HA της Frisolac είναι κατάλληλο για βρέφη με αυξημένο κίνδυνο αλλεργίας στην πρωτεϊνη αγελαδινού γάλακτος.

H προηγμένη σύνθεση του Frisolac HA αποτελεί επίτευγμα έρευνας και τεχνογνωσίας του ερευνητικού κέντρου της FrieslandCampina. Περιέχει μερικώς υδρολυμένη πρωτείνη που μειώνει τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.

Επιπλέον, το Frisolac HA περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα για την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και συμβάλει στην κάλυψη των ειδικών διατροφικών τους αναγκών.

Η συσκευασία του βρεφικού γάλακτος HA της Frisolac περιλαμβάνει το πρακτικό καπάκι ευκολίας (Easy Lid) παρέχοντας: ευκολία προετοιμασίας γεύματος ειδικό καπάκι με δακτύλιο ασφαλείας που κλείνει ερμητικά κλειστά κάλυμμα αλουμινίου μεζούρα που ενσωματώνεται στο εσωτερικό μέρος του καπακιού έπειτα από κάθε χρήση επίπεδο κόφτη για τις ακριβείς δόσεις σκόνης. Το HA Υποαλλεργικό βρεφικό γάλα της Frisolac είναι κατάλληλο για βρέφη από την γέννηση Περιέχει λακτόζη και ιχθυέλαιο. Το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο για τα μωρά αποτελώντας την ιδανική διατροφή. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα ζητήστε του συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Frisolac
summer vibes Οχι