Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Frisolac Lactose Free Γάλα Ειδικής Διατροφής Ελεύθερο Λακτόζης 400GR

SKU: 101041
Γάλα ειδικής σύνθεσης σε μορφή σκόνης για τη διατροφή των βρεφών με δυσανεξία στη λακτόζη που καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες τους
Ειδική Τιμή 16,42 € Κανονική Τιμή 18,24 €
Σε απόθεμα

Νουνου Frisolac Lactose Free

Γάλα Ειδικής Διατροφής Ελεύθερο Λακτόζης, από τη Γέννηση

Το Frisolac Lactose Free είναι βρεφικό γάλα ειδικής σύνθεσης ελεύθερο λακτόζης για τη διατροφή των βρεφών με δυσανεξία στη λακτόζη. Η λακτόζη έχει αντικατασταθεί από σιρόπι γλυκόζης για την εξασφάλιση του ενεργειακού ισοζυγίου.

Η σύνθεση του Frisolac Lactose Free καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες και πετυχαίνει τη γρήγορη ανάνηψη των βρεφών που παρουσιάζουν οξεία διάρροια ως συνέπεια γαστρεντερίτιδας.

Η συσκευασία του Frisolac Lactose Free περιλαμβάνει το πρακτικό καπάκι ευκολίας (Easy Lid) παρέχοντας: ευκολία προετοιμασίας γεύματος ειδικό καπάκι με δακτύλιο ασφαλείας που κλείνει ερμητικά κλειστά κάλυμμα αλουμινίου μεζούρα που ενσωματώνεται στο εσωτερικό μέρος του καπακιού έπειτα από κάθε χρήση επίπεδο κόφτη για τις ακριβείς δόσεις σκόνης.

Το Frisolac Lactose Free έχει προηγμένη σύνθεση η οποία περιέχει προψημένο άμυλο πατάτας, τριγλυκερίδια μέσης αλύσου και νουκλεοτίδια ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας .

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Frisolac
summer vibes Οχι