Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Hansaplast Προστατευτικά Διάφανα Επιθέματα, 2τμχ

SKU: 672

Ανακουφίζουν άμεσα τον πόνο, από την πίεση και την τριβή

  • Αόρατη προστασία από την τριβή
  • Ισχυρή κόλληση
  • Μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος και σχήμα επιθυμείτε
Ειδική Τιμή 5,74 € Κανονική Τιμή 7,97 €
Σε απόθεμα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν το δέρμα των ποδιών, από την πίεση και την τριβή, που προκαλείται από τα ψηλά τακούνια, τις μπότες του σκι, τα ορειβατικά μποτάκια ή άλλα είδη παπουτσιών. Τα Προστατευτικά Διαφανή Επιθέματα Hansaplast παρέχουν προστασία, για άμεση ανακούφιση από την πίεση και εμποδίζουν το σχηματισμό φουσκάλων. Τα Προστατευτικά Διαφανή Επιθέματα Hansaplast, που διατίθενται σε διάφανη μορφή και μπορούν να κοπούν σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε, διατηρούν την όμορφη εμφάνιση των ποδιών σας και προστατεύουν τις δύσκολες περιοχές για αρκετές μέρες, κάθε φορά.
Αν είστε διαβητικός, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση.

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Εάν το δέρμα έχει σκάσει ή σχιστεί, συνιστάται πρόσθετη απολύμανση. Κόψτε το επίθεμα στο επιθυμητό μέγεθος και αφαιρέστε το λευκό φύλλο. Πιέστε σφιχτά το επίθεμα. Μπορείτε να φοράτε το επίθεμα έως ότου ξεφλουδίσει. 

Σε περίπτωση που έχει ήδη δημιουργηθεί φουσκάλα, εφαρμόστε το επίθεμα σε ολόκληρη τη φουσκάλα. Για ανοιχτές φουσκάλες, συνιστάται επιπλέον απολύμανση. Αν είστε διαβητικός, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, πριν τη χρήση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Hansaplast