Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Health Aid Beta Carotene 23000iu, 30caps

SKU: 101149

Ισχυρό Αντιοξειδωτικό για την Εξουδετέρωση των Επιβλαβών Ελευθέρων Ριζών, την Προστασία του Δέρματος αλλά & την Δημιουργία Ομοιόμορφου Μαυρίσματος

Ειδική Τιμή 12,60 € Κανονική Τιμή 18,00 €
Σε απόθεμα

Λιποδιαλυτή ουσία, ευρισκόμενη κυρίως σε άλγη και φυτά, υπεύθυνη για το πορτοκαλί χρώμα του καρότου. Είναι γνωστή και ως προβιταμίνη Α, καθώς εισερχόμενη στον οργανισμό, μετατρέπεται σε βιταμίνη Α. Εξαιρετικός τρόπος λήψης βιταμίνης Α από τον οργανισμό, που θα μετατρέψει μόνο την απαραίτητη ποσότητα από την προβιταμίνη Α, για να μην δημιουργηθεί υπερβιταμίνωση. Θεωρείται ως ένα από τα ισχυρά  αντιοξειδωτικά της διατροφής που συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των επιβλαβών ελευθέρων ριζών και χρησιμοποιείται ευρέως στην προστασία του δέρματος αλλά και την δημιουργία ομοιόμορφου μαυρίσματος.

Η Beta Carotene της HealthAid παράγεται από την καλύτερη ποιότητα φυσικής Βήτα Καροτίνης από μικροφύκια (Dunaliella salina), τα οποία συλλέγονται από αμόλυντα νερά ωκεανών και λιμνών και σε συνδυασμό με άλλα φυσικά καροτενοειδή, όπως Ζεαξανθίνη, Κρυπτοξανθίνη, Λουτεΐνη και Α Καροτίνη, αποτελεί ένα ισχυρότατο αντιοξειδωτικό για την προστασία του οργανισμού, ενάντια στις ελεύθερες ρίζες (free radicals).

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 90066/05-09-18
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Δοσολογία: Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 1 κάψουλα ημερησίως. Μπορεί ν’ αυξηθεί σε 2 κάψουλες ημερησίως αν απαιτείται.

Κωδικός: 5019781000104

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Health Aid
summer vibes Οχι