Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Herb Spare Filter, 24 ανταλλακτικά φίλτρα

SKU: 868

Ανταλλακτικά Φίλτρα τα οποία Περιέχουν Πάνω από 10 Φυτικά Βότανα & Ενζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που Συλλέγουν & Μειώνουν τις Επικίνδυνες Ουσίες του Τσιγάρου

Ειδική Τιμή 6,38 € Κανονική Τιμή 9,81 €
Σε απόθεμα

Herb Cigarette Filters 24 Ανταλλακτικά Φίλτρα

Ανταλλακτικά φίλτρα τα οποία περιέχουν πάνω από 10 φυτικά βότανα και ένζυμα (ηράνθεμο, γλυκόριζα πράσινο τσάι κ.α.) που συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου.

Τα Herb Spare Filters περιέχουν 24 ανταλλακτικά φίλτρα από φυτικά εκχυλίσματα και ένζυμα.

Το φίλτρο HERB περιέχει πάνω από 10 φυτικά βότανα (ηράνθεμο, γλυκόριζα, πράσινο τσάι και άλλα) σε συνδυασμό με ΕΝΖΥΜΑ και ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑ (ΜΙCROSILICA) που απλώνεται στο φίλτρο και απορροφά την πίσσα και την νικοτίνη, συντελούν στην πρωτοποριακή σύνθεση του φίλτρου της πίπας HERB.

  • Τα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ και ΕΝΖΥΜΑ συλλέγουν και μειώνουν τις επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου.
  •  Ο  ΜΙΚΡΟΧΑΛΑΖΙΑΣ (MICROSILICA) απλώνεται σε ειδικά επεξεργασμένες ίνες και περιβάλλει εξωτερικά το φίλτρο εγκλωβίζοντας έτσι τη συλλογή των βλαβερών ουσιών μέσα στο φίλτρο χωρίς να τους επιτρέπει να φτάνουν στο στόμα του καπνιστή.
  • Τα ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι πετυχαίνουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ, να κάνουν τον καπνό πιο ελαφρύ.

Κάθε φίλτρο είναι αποτελεσματικό για περίπου 15 τσιγάρα, ανάλογα με τα ποσοστά περιεκτικότητας πίσσας και νικοτίνης του κάθε τσιγάρου.

Κωδικός: 5204559065038

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Vican
summer vibes Οχι