Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Korres Bio Milk 3 Βιολογικό Αγελαδινό Γάλα για Νήπια και Μικρά Παιδιά από 12 μηνών 400gr

SKU: 6110702
Το KORRES BIO MILK 3 είναι πιστοποιημένο βιολογικό γάλα για νήπια και μικρά παιδία, ειδικά μελετημένο για παιδιά 12 μηνών και άνω.
Ειδική Τιμή 8,89 € Κανονική Τιμή 12,70 €
Σε απόθεμα

Το KORRES BIO MILK 3 είναι πιστοποιημένο βιολογικό γάλα για νήπια και μικρά παιδία, ειδικά μελετημένο για παιδιά 12 μηνών και άνω.

Σε συνδυασμό με επαρκείς συμπληρωματικές τροφές και σύμφωνα με τις συμβουλές του παιδιάτρου σας, συνεισφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για σωστή ανάπτυξη.

Παράγεται στην Ελβετία ακολουθώντας τις αυστηρότερες Ελβετικές και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με βιολογικό γάλα από αγελάδες που μεγαλώνουν στην ανοιχτή ύπαιθρο και τρέφονται με βιολογικές τροφές. Εμπλουτισμένο με προσεχτικά επιλεγμένα συστατικά, Βιταμίνη D που συνεισφέρει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και Ασβέστιο, απαραίτητο για την φυσιολογική ανάπτυξη των οστών. Χωρίς φοινικέλαιο, γλουτένη και άμυλο.

Περιέχει: Πρωτεϊνες Οργανικού Γάλακτος Ω-3 + Ω-6 7 Βιταμίνες Μέταλλα Ισχοστοιχεία DHA Ασβέστιο Εμπλουτισμένο με BIO GOS Χωρίς Γλουτένη, Φοινικέλαιο, Άμυλο, Κρυσταλλικά Σάκχαρα. Ως Βιολογικ

Barcodes: 5203069108181

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Korres
summer vibes Οχι