Κατασκευαστής: Korres
Κωδικός Προϊόντος: 222235
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή καταλόγου: 10,00€ Τιμή: 6,24€ Κερδίζετε: 3,76€ ( -38% )

Διαθέσιμες Επιλογές

* χρώμα μολύβι ματιών Eyeliner
  • Νο.14 χρυσό
  • Νο.7 ανοιχτό γκρί
  • Νο.6 μεταλλικό γκρί
  • Νο.5 πράσινο της ελιάς
  • Νο.4 πράσινο
  • Νο13 ανοιχτό μπλέ
  • Νο.3 μεταλλικό καφέ
  • Νο10 μπλέ μαύρο
  • Νο.2 καφέ
  • Νο.8 μπλέ

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι) με courier.

Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή/και τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 17:00.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 50,00€ και άνω και βάρους μέχρι δύο(2) κιλά, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο(2) ο πελάτης επιβαρύνεται με 1,10€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 50,00€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,20€, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα δύο(2) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο(2) ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 1,10€ ανά επιπλέον κιλό.

Εάν ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2,00€.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
Η απαλή υφή του εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη σταθερότητα.

Έλαιο Meadowfoam:

Το ετήσιο φυτό Limnanthes alba, ενδημικό των ΗΠΑ, ήταν άλλοτε ιδιαίτερα δημοφιλές ως καλλωπιστικό. Πρόσφατα, διαπιστώθηκε πειραματικά ότι αποτελεί εξαιρετική πηγή ενός ελαίου που περιέχει λιπαρά οξέα με εντυπωσιακά μακριά αλυσίδα στο μόριό τους και συνεπώς εμφανίζει ασυνήθιστη σταθερότητα. Όταν το έλαιο αυτό προστίθεται στα καλλυντικά, έχει την ιδιότητα να αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα δρα κατά της γήρανσης. Στα μολύβια για τα μάτια, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία μεγάλης διάρκειας, καθώς έχει την ιδιότητα να απορροφάται και να διατηρείται στο εσωτερικό της επιδερμίδας. Η χαρακτηριστική του σταθερότητα συντελεί, επίσης, στο να διατηρείται αναλλοίωτο το μακιγιάζ σε μάτια και χείλη.

Έλαιο Jojoba:

Με την έκθλιψη των σπόρων του μεξικάνικου θάμνου της χοχόμπα [Simmondsia chinensis] παραλαμβάνεται το ομώνυμο έλαιο. Έχει σύσταση παραπλήσια με εκείνη του σμήγματος που παράγει το ανθρώπινο δέρμα, ώστε απορροφάται καλύτερα από κάθε άλλο φυτικό έλαιο, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Με τακτική χρήση θρέφει, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, βοηθώντας στη διατήρηση της ελαστικότητάς

Συστατικά:

Hydrogenated Jojoba Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes Alba Seed Oil, Hydrogenated Cottonseed Oil, Mangifera Indica Seed Oil, Candelilla Cera, Glyceryl, Caprylate, Ascorbyl Palmitate, Cera Carnauba, Chamomilla Recutita Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol. (+/-): CI 77499, CI 77491, Mica, CI 77492, CI 77007, CI 77891, CI 19140, CI 42090, CI 75470, CI 77510, CI 77742.

Χρήση:

Σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Η απαλή υφή του εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και μεγάλη σταθερότητα.
Βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης: 5°C - 25°C

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Γράψτε μια αξιολόγηση
Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: