Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €
Ενημέρωση - Πρόληψη - Στήριξη

Menarini Kaleidon 60, 20caps

SKU: 110505

Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής το οποίο Συμβάλλει στην Ισορροπία της Χλωρίδας του Εντέρου

Ειδική Τιμή 10,74 € Κανονική Τιμή 13,43 €
Σε απόθεμα
Kaleidon 60

Το Kaleidon 60 είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το στέλεχος Lactobacillus  rhamnosus GG.  To συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος αποτελεί το “Gold standard” στο χώρο των προβιοτικών με πάνω από 700 διεθνή δημοσιευμένα άρθρα, πάνω από 300 μελέτες και μελέτες ασφαλείας.

 

Το Kaleidon 60:
• Διατηρεί και ανανεώνει τη φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου
• Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου κατά τη λήψη αντιβιοτικής θεραπείας
• Συμβάλλει στη βελτίωση των συμπτωμάτων της διάρροιας που οφείλεται σε ιογενείς λοιμώξεις (π.χ. γαστρεντερίτιδα, λοιμώξεις από ροταϊό)
• Καταπραΰνει τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου

Κάθε συσκευασία Kaleidon 60 περιέχει 20 «ανοιγόμενες» κάψουλες. Κάθε κάψουλα περιέχει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα
Lactobacillus rhamnosus GG

Είναι κατάλληλο για ηλικίες 3+

 Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 29130/31-03-2016

Συνιστώμενη για ημερησία κατανάλωση δόση και τρόπος χορήγησης

1 κάψουλα την ημέρα.

Καταπιείτε την κάψουλα όπως είναι ή ανοίξτε την και διαλύστε το περιεχόμενό της σε νερό ή άλλο κρύο ή χλιαρό υγρό (π.χ. χυμό ή γάλα). Είναι προτιμότερο να το πάρετε κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας.

 

Συνθήκες Φύλαξης

Το προϊόν περιέχει ζωντανά βακτήρια ζύμωσης του γάλακτος, ευαίσθητα στη θερμότητα. Επομένως,  συνιστάται να αποφεύγετε η έκθεσή του σε πηγές θερμότητας ή σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας. Διατηρείται μακριά από το φως και κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω των 25ο C. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

 

Συστατικά

μαλτοδεξτρίνη, κάψουλα: υδροξυπροπυλο-μεθυλο-κυτταρίνη, ζωντανή καλλιέργεια ζύμωσης του γάλακτος [Lactobacillus rhamnosus GG* (ATCC 53103)], αντι-συσσωματικός παράγοντας: στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, χρωστική ουσία: Ε171. Χωρίς γλουτένη. 

*Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Lactobacillus rhamnosus GG, χρησιμοποιείται ένα παράγωγο καζεϊνης, το οποίο στα αποτελέσματα της ανάλυσης του τελικού προϊόντος, δεν ανιχνεύεται.

Κάθε κάψουλα περιέχει  όχι λιγότερο από 6 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). Αυτή η περιεκτικότητα  είναι εγγυημένη μέχρι την ημερομηνία λήξεως του σωστά αποθηκευμένου προϊόντος.

 

Προειδοποιήσεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Μην το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Κωδικός: 8012992009109

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Menarini
summer vibes Οχι