Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

NUK Easy Learning Vario Cup 250ml με χείλος ποτηριού,12m+

SKU: 1058

NUK Easy Learning Vario Cup 250ml με χείλος ποτηριού

  •  Χωρητικότητα 250 ml, κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών και άνω
  • Εκπαιδεύει στην αυτόνομη χρήση ποτηριού με δύο διαφορετικά στόμια
  • Στόμιο με εύχρηστο σύστημα βαλβίδας και στρογγυλεμένο χείλος για να χρησιμοποιείται ως το πρώτο «κανονικό» ποτήρι
  • Συμβατό με όλα τα κύπελλα του συστήματος NUK Easy Learning
  • Σε τρία χρώματα και με χαρούμενα σχέδια 
 

NUK Easy Learning Vario Cup, 250ml, με στόμιο και χείλος ποτηριού, για παιδιά από 12 μηνών και άνω

Μήπως και στο δικό σας σπίτι η καθημερινότητα καθορίζεται από ένα μικρό ανθρωπάκι; Τότε χρειάζεστε προϊόντα που αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις γρήγορα, απλά και έξυπνα. Για παράδειγμα, τη μετάβαση από τον θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό στην αυτόνομη χρήση του ποτηριού. Το σύστημα εκπαίδευσης στη χρήση ποτηριού NUK Easy Learning βοηθά γονείς και παιδιά σε αυτό το σημαντικό βήμα.

NUK Vario Cup
Τα παιδιά μεγαλώνουν με εντυπωσιακούς ρυθμούς και χάρη στο Vario Cup το ίδιο γρήγορα προετοιμάζονται και οι γονείς για τις αλλαγές αυτές: με μια απλή κίνηση, το κύπελλο μετατρέπεται με την τοποθέτηση του αντίστοιχου χείλους στο πρώτο «κανονικό» ποτήρι που θα συνοδεύει τα παιδιά για πολύ καιρό στο οικογενειακό τραπέζι.

Ειδικά μελετημένες λεπτομέρειες
Για παιδιά από 12 μηνών και άνω, το κύπελλο μπορεί να χρησιμοποιείται με το στόμιο του Trainer Cup. Το καινοτόμο σύστημα βαλβίδας εμποδίζει τις διαρροές ενώ είναι πανεύκολο στη χρήση. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να πίνουν κανονικά, χωρίς να χρειάζεται να ρουφούν. Όταν το παιδί συνηθίσει να πίνει από το στόμιο είναι καιρός να περάσετε στο χείλος ποτηριού που μετατρέπει το κύπελλο σε κανονικό ποτήρι για ενήλικες.

Πολύχρωμα σχέδια
Το Vario Cup διατίθεται σε τρία χρώματα και με χαρούμενα σχέδια που εξασφαλίζουν πολύχρωμες στιγμές και ποικιλία στο οικογενειακό τραπέζι.

Πρακτικό: το σύστημα NUK Easy Learning μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας!
Το Starter Cup, το Trainer Cup, το Vario Cup, το Fun Cup και το Magic Cup έχουν ως βάση το ίδιο κύπελλο. Ανάλογα με την ηλικία, το στάδιο εκμάθησης και τις προσωπικές προτιμήσεις, κάθε κύπελλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε στόμιο.

NUK Vario Cup – δύο στάδια εκμάθησης στο ίδιο κύπελλο!

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Nuk
summer vibes Οχι