Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Naturactive Activ 4 Junior sachet 14 φακελάκια

SKU: 100700
Ενίσχυση της άμυνας και της ζωτικότητας του παιδιού σας!
Ειδική Τιμή 11,11 € Κανονική Τιμή 13,89 €
Σε απόθεμα

Συµβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και στη διατήρηση της ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

Το Activ4 junior περιέχει μια καινοτόμο σύνθεση που συνδυάζει για πρώτη φορά ένα φυτικό εκχύλισμα ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ, έναν μικροργανισμό (LACTOBACILLUS RHAMNOSUS), ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ και ΜΕΤΑΛΛΑ. Ο συνδυασμός του ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ με τον LACTOBACILLUS RHAMNOSUS είναι αποτέλεσμα 6ετούς έρευνας στα εργαστήρια της PIERRE FABRE και πρόκειται για κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία.

Το Activ4 junior από 3 ετών, περιέχει μια ολοκληρωμένη σύνθεση και εξειδικευμένη για 2 δράσεις:

Ο σαμπούκος, οι βιταμίνες Α, Β6, Β9, Β12, C, D, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο είναι γνωστό ότι συμμετέχουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού 

Οι βιταμίνες Β2, Β5, Β6, Β12, C και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και τη διατήρηση της ζωτικότητας 

Από 3 ετών.

Χωρίς γλουτένη

Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνεται από το στόμα. Για ενήλικες και παιδιά από 3 ετών.Ένας φακελίσκος ημερησίως, το πρωί, αφού διαλυθεί μέσα σε ένα ποτήρι νερό ή γιαούρτι, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια του πρωινού, για 1 μήνα τουλάχιστον. Συνιστάται να λαμβάνεται για 3 μήνες. Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται µακριά από τα µικρά παιδιά. Τα συµπληρώµατα διατροφής δεν πρέπει να χρησιµοποιούνται ως υποκατάστατο µιας πλήρους και ισορροπηµένης δίαιτας και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να µη γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ηµερήσιας δόσης. Σε περίπτωση που παίρνετε και άλλα συµπληρώµατα διατροφής, ακολουθείστε τις ΣΗΠ*. Να φυλάσσεται µακριά από το φως, τη θερµότητα και την υγρασία.

Συµβουλευτείτε τον γιατρό σας αν θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρµακευτική αγωγή ή αντιµετωπίζετε προβλήµατα υγείας. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Naturactive
summer vibes Οχι