Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Όρια Ευθύνης

Η χρήση του site μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα YourCare.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη.

Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο ιστότοπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το YourCare.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ιστοτόπων αυτών.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Καταβάλουμε αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ όλα αυτά δε φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή διακινήτριες εταιρίες. Οι φωτογραφίες που αντιστοιχούν στα προϊόντα είναι ενδεικτικές.

Οι πληροφορίες και συμβουλές που προσφέρονται από το site μας δεν επιχειρούν να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή, και η χρήση των προϊόντων και πληροφοριών που αφορούν θέματα υγείας θα πρέπει να γίνεται με γνώση του ιατρού που σας παρακολουθεί. Η χρήση των προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής που διατίθενται από τον ιστότοπό μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος δε δεσμεύει τη φυσική έδρα του φαρμακείου Μαρίνας Π. Παπαευσταθίου. Οι τιμές, οι οποιεσδήποτε εκπτώσεις και προσφορές είναι διαθέσιμες αποκλειστικά από το διαδικτυακό τόπο YourCare.gr. Από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο παραλαβή των παραγγελιών σας, κάτι που μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιρειών και ελέγχουμε διαρκώς τη διαθεσιμότητα τους. Ενημερώνουμε άμεσα τον ιστότοπό μας για τυχόν ελλείψεις με το μήνυμα «Μη Διαθέσιμο» και σε περίπτωση που ο πελάτης εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν, ενημερώνεται το συντομότερο δυνατό για την μελλοντική διαθεσιμότητα του.