Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα YourCare.gr έχει θεσπίσει συγκεκριμένους όρους χρήσης για να προσφέρει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον αγορών για τους πελάτες του. Οι όροι χρήσης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να το επισκέπτονται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ώστε να ενημερωθούν και να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους.
  • Μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο site ως συνδρομητές ή να συνεχίσουν την πλοήγησή τους ως επισκέπτες. Κατά την εγγραφή τους οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος καλούνται να παρέχουν τα προσωπικά τους στοιχεία και να δηλώσουν την επιθυμία τους ή όχι να παραλαμβάνουν τα ενημερωτικά ηλεκτρονικά newsletter.
  • Έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα επιθυμητά προϊόντα, τοποθετώντας τα στο «καλάθι αγοράς» και στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσουν την παραγγελία τους, να επιλέξουν τον τρόπο παραλαβής τους και τον τρόπο πληρωμής, αποστέλλοντας το όνομα και τη διεύθυνση παραλήπτη.
  • Την αποστολή της παραγγελίας ακολουθεί επιβεβαιωτικό e-mail ή/και τηλέφωνο, στο οποίο επιβεβαιώνεται η παραλαβή της παραγγελίας και ο χρόνος αποστολής των προϊόντων.
  • Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών και συνοδεύεται από την παρουσία των νόμιμων παραστατικών (νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο).Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13% ή 23% ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.

Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων και εκτέλεση συνταγών ασφαλιστικών ταμείων μέσω Internet.