Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Pampers Active Baby Πάνες Maxi Pack Μέγεθος 4+ (10-15kg), 53 Πάνες

SKU: 852

Πάνες που Διαθέτουν το Μοναδικό Extra Απορροφητικό Στρώμα SLEEP, που Συμβάλλει στη Στεγνότητα που Εμπιστεύεστε για το Δερματάκι του Μωρού σας

Ειδική Τιμή 14,90 € Κανονική Τιμή 17,33 €
Σε απόθεμα

Pampers Active Baby Πάνες Maxi Pack Μέγεθος 4+ (10-15kg)

Οι μόνες πάνες με extra απορροφητικό στρώμα SLEEP.
Γνωρίζατε ότι το μωρό σας κινείται δύο φορές περισσότερο, όταν κοιμάται, σε σύγκριση με έναν ενήλικο; Οι εξαιρετικά δραστήριες νύχτες του μπορούν να οδηγήσουν σε διαρροές και ογκώδεις βρεγμένες πάνες, που διαταράσσουν τον ήσυχο ύπνο του. Γι’ αυτό, οι πάνες Pampers Active Baby διαθέτουν το μοναδικό extra απορροφητικό στρώμα SLEEP, που συμβάλλει στη στεγνότητα που εμπιστεύεστε για το δερματάκι του μωρού σας. Έτσι, όσο κι αν κινείται το μωρό σας και σε όποια θέση κι αν κοιμάται, το δερματάκι του παραμένει στεγνό, χάρη στις πάνες Pampers Active Baby.
Τώρα σε ανανεωμένη συσκευασία.

1 Pampers = 1 στεγνή νύχτα.

Με 2x ισχυρότερα πλαϊνά καλύμματα. Το extra απορροφητικό στρώμα SLEEP βοηθά το μωράκι σας να παραμένει στεγνό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Διαθέτουν απορροφητικό πυρήνα με Micro Pearls, που εγκλωβίζει την υγρασία στο εσωτερικό της πάνας.

Στεγνότητα που εμπιστεύεστε για το δερματάκι του μωρού σας με 3 κανάλια, που διευκολύνουν τη ροή του αέρα, ώστε το δερματάκι του μωρού να αναπνέει. Επίστρωση απαλή σαν βαμβάκι*, που αγγίζει το δερματάκι του μωρού (*δεν περιέχει βαμβάκι)

Ελαστικά πλαϊνά, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη προστασία από τις διαρροές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Pampers
summer vibes Οχι