Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €
Ενημέρωση - Πρόληψη - Στήριξη

Physiomer Baby Ρινικός Αποφρακτήρας

SKU: 1184

Ο PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ανακουφίζει με ήπιο, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο τις βουλωμένες μύτες

Ειδική Τιμή 5,58 € Κανονική Τιμή 9,00 €
Σε απόθεμα

PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας

Τα μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών δεν έχουν τη δυνατότητα να φυσούν τη μύτη τους. Ευτυχώς, υπάρχει ο PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας, ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να ανακουφίζει με ήπιο, αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο τις βουλωμένες μύτες. Ο ρινικός αποφρακτήρας έχει ένα πολύ μαλακό ακροφύσιο το οποίο δεν ερεθίζει τις ευαίσθητες μυτούλες των βρεφών. Απομακρύνει από τη μύτη την πλεονάζουσα βλέννη, βοηθώντας έτσι το βρέφος να αναπνέει καλύτερα. Ο PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας διατίθεται με ειδικά φίλτρα κατάλληλα για τη συλλογή της βλέννης.
 

Ο PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας μπορεί να χρησιμοποιείται για:

  • Την ανακούφιση του βρέφους από τη ρινική καταρροή και συμφόρηση
  • Την απομάκρυνση της πλεονάζουσας βλέννης
  • Τη διευκόλυνση της αποκατάστασης της ρινικής αναπνοής
  • Τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
  • Ήπια εφαρμογή! Το πρώτο ιδιαίτερα μαλακό ακροφύσιο, ειδικά σχεδιασμένο από παιδιάτρους για ευαίσθητες μύτες.
  • Αποτελεσματικότητα: παγιδεύει τις εκκρίσεις, ενώ ο διαφανής σχεδιασμός της συσκευής, επιτρέπει τον έλεγχο της ποσότητας της βλέννης που απομακρύνεται.
  • Απόλυτη υγιεινή: η συσκευή πλένεται και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί, ενώ παράλληλα είναι εφοδιασμένη με ένα προστατευτικό φίλτρο που αντικαθίσταται μετά από κάθε χρήση ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη υγιεινή.

Από τη στιγμή που γεννιούνται, τα νεογνά και τα βρέφη χρειάζονται τον PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας!
Τα μικρά παιδιά δεν ξέρουν να φυσούν τη μύτη τους με αποτέλεσμα να εμφανίζουν, κατά μέσο όρο, 8 λοιμώξεις κατ’ έτος. Για να μην αναφέρουμε όλες αυτές τις δυσάρεστες μικροενοχλήσεις που προκαλεί η ρινική συμφόρηση σε καθημερινή βάση: απώλεια όρεξης, διακεκομμένο ύπνο, κλάμα και ανήσυχες νύχτες…
 
Ρινική καταρροή ή συμφόρηση που οφείλεται σε κρυολόγημα ή ρινοφαρυγγίτιδα
Μπορεί να χρησιμοποιείται όσο συχνά χρειάζεται.
 
Καθημερινή υγιεινή
Μπορεί να χρησιμοποιείται όσο συχνά χρειάζεται.
 
Ποια είναι η καλύτερη ώρα;
Ο PHYSIOMER® Ρινικός Αποφρακτήρας μπορεί να χρησιμοποιείται όσο συχνά χρειάζεται. Χρησιμοποιώντας το κατά προτίμηση πριν από τη σίτιση και την κατάκλιση, θα βοηθήσει το βρέφος να αναπνέει ευκολότερα και να τρώει και να κοιμάται καλύτερα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Omega pharma
summer vibes Οχι