Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Realcare Antitussive Syrup For Dry Cough - Αντιβηχικό Σιρόπι Για Τον Ξηρό Βήχα 140ml

SKU: 6407
4,80 €
Σε απόθεμα

Αντιβηχικό Σιρόπι για τον ξηρό βήχα 140ml

Περιέχει:

  • Πρόπολη
  • Μέλι
  • Μολόχα
  • Θυμάρι

Χωρίς προσθήκη τεχνητών αρωμάτων, γλυκαντικών ουσιών ή συντηρητικών.

Ελεγμένη ποιότητα

Συστατικά: μέλι 89%, νερό, εκχύλισμα μολόχας 0,06%, εκχύλισμα από θυμάρι 0,06% και 70% εκχύλισμα πρόπολης 0,5%. Λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχονται στο προϊόν, μπορεί να υπάρχουν ήσσονος σημασίας διαφοροποιήσεις ως προς την εμφάνιση και τα συστατικά του.

Οδηγίες χρήσης

Ενήλικες: συνιστάται η λήψη 1 κ.σ. 3 φορές ημερησίως.

Παιδιά άνω του 1 έτους: συνιστάται η λήψη 1 κ.γ. 3 φορές ημερησίως.

Ανακινείστε καλά πριν από τη χρήση! Είναι πιθανό το φυσικό μέλι που περιέχεται να κρυσταλώσει. Εάν το περιέχομενο αρχίζει να στερεοποιείται, ζεστάνετε το μπουκάλι στους 40°C. Με τον τρόπο αυτό θα ρευστοποιηθεί το περιεχόμενο χωρίς να καταστραφούν τα φυσικά συστατικά στο μέλι. Προσοχή: Σε περίπτωση εμφάνισης σημείων υπερευαισθησίας, σταματήστε τη χρήση του προϊόντος. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται το μπουκάλι μακριά από παιδιά! Δεν είναι κατάλληλο για διαβητικούς. Να φυλάσσεται σε σκοτεινό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου έως 25°C. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν την ημερομηνία λήξης (βλ. συσκευασία)

Διατροφική αξία*

Ανά 100 g

Συνιστώμενη ημερήσια δόση (3 κ.σ.= 30 ml)

Ενέργεια

1331,7 kj/313,4 kcal

543,3 kj/127,8 kcal

Πρωτεΐνες

0,2 g

0,1 g

Υδατάνθρακες

75,8 g

30,9 g

Λίπη

0,1 g

0,04 g

Βιοφλαβονοειδή εκ των οποίων:

Γαλανγίνη και πινοσεμπρίνη

39,0 mg

 

12,3 mg

16 mg

 

5 mg

*η διατροφική αξία του σιροπιού είναι βασισμένη σε υπολογιζόμενες τιμές.  

Ο θησαυρός της φύσης από το μελίσσι

Με βάση την πλούσια εμπειρία και γνώση της, η Medex ανακαλύπτει τους ανεξάντλητους θησαυρούς της μέλισσας και τους χρησιμοποιεί στα προϊόντα της από το 1954. Μέσω των προϊόντων αυτών θα ανακαλύψετε το μυστικό του πώς μετατρέπεται η προσπάθεια των σκληρά εργαζόμενων μελισσών σε πραγματικό θαύμα της φύσης. Το μέλι είναι το γλυκό δώρο της φύσης που παράγουν οι μέλισσες από το νέκταρ των ανθέων (ανθόμελο) ή από τις εκκρίσεις εντόμων που παραμένουν στα δέντρα με τη μορφή κολλώδους υγρού (μέλι μελιτωμάτων). Η πρόπολη, ή αλλιώς η κολλώδης ουσία, είναι ένα προϊόν των μελισσών απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας της κυψέλης. Περιέχει μια σειρά από διαφορετικές φυτικές ρητίνες που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από τα άνθη και τους βλαστούς των δέντρων. Την εμπλουτίζουν με αδενικές εκκρίσεις και προσθέτουν σε αυτή κερί. Τα κύρια συστατικά της πρόπολης είναι τα βιοφλαβονοειδή, τα οποία είναι φυσικές χρωστικές ουσίες των φυτών που προστατεύουν τα φυτά από τους μικροοργανισμούς. Η ποιότητα της πρόπολης εξαρτάται από το περιεχόμενο των βιοφλαβονοειδών, που είναι ο λόγος για τον οποίο η Medex έχει τυποποιήσει το περιεχόμενο των προϊόντων της, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 64843/20-8-2013

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Realcare