Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Somatoline Cosmetic MAN Top Definition Sport, 200ml

SKU: 4485

Αδυνατίζει & Τονώνει την Περιοχή των Κοιλιακών σε 2 Εβδομάδες.
Ιδανικό κατά τη Διάρκεια Ασκησης.

Ειδική Τιμή 32,34 € Κανονική Τιμή 43,12 €
Σε απόθεμα

Η αγωγή που διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στην περιοχή των κοιλιακών και συμβάλλει στην τόνωση των μυών.  

Ένα τονωτικό gel με κρυοτονική δράση και ταχεία απορρόφηση. Η σύνθεσή του περιέχει ένα πολυμερές ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα που το καθιστά ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗΣ

  • ΜΕΙΩΝΕΙ το συσσωρευμένο τοπικό πάχος 
  • ΤΟΝΩΝΕΙ τη γράμμωση της περιοχής των κοιλιακών
  • ΕΙΣΧΩΡΕΙ βαθιά στην επιδερμίδα

Ιδανικό για:

Αθλητικού τύπου άνδρες που αναζητούν μια αγωγή για τόνωση της κοιλιακής περιοχής.

Η Αγωγή:

Εφαρμόστε την αγωγή 2 φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες, κάνοντας μικρο-μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η τακτική χρήση για επιπλέον 2 εβδομάδες βοηθά στην διατήρηση των αποτελεσμάτων που ελήφθησαν. Συσκευασία 200ml.

Κλινική μέτρηση με όργανα που έδειξε την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα του προϊόντος. Η κλινική μέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε 25 άνδρες ηλικίας 25-55 ετών με ήπια συσσωρευμένο, επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών, έδειξε ότι μέσω της συνεχούς και ορθής χρήσης και του μασάζ εφαρμογής το προϊόν:

  • Ενεργεί στο τοπικό πάχος για αποτελεσματικό αδυνάτισμα σε 2 εβδομάδες.*
  • Αδυνατιστική δράση που επιβεβαιώνεται από την στατιστικά σημαντική μείωση του λίπους (που μετράται με υπερηχογράφημα στις πτυχώσεις του δέρματος).
  • Βελτιώνει την τονικότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργεί χαλάρωση του δέρματος στις περιοχές που αδυνάτισαν (επιβεβαιωμένες με αξιολογήσεις των βιο-μηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος).

*Το αδυνάτισμα συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος, που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.

*Αποτελέσματα κλινικά ελεγμένα

Μειώνει το συσσωρευμένο τοπικό πάχος και τονώνει την περιοχή των κοιλιακών
σε 2 εβδομάδες*

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Somatoline Cosmetic
summer vibes Οχι