Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Superfoods Άοσμο Σκόρδο 50caps

SKU: 295

Το Σκόρδο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και έχει μελετηθεί εκτενώς για τις σημαντικές θεραπευτικές του ιδιότητες.Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προστασία του καρδιαγγειακού, μέσω της ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης και της μείωσης της χοληστερόλης, την προστασία από το οξειδωτικό στρες και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Ειδική Τιμή 12,22 € Κανονική Τιμή 14,90 €
Σε απόθεμα

SUPERFOODS® ΑΟΣΜΟ ΣΚΟΡΔΟ 50CAPS

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΨΟΥΛΑ:

 300mg Σκόνη Εκχυλίσματος Άοσμου Σκόρδου

ΣΚΟΡΔΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ

Το Σκόρδο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και έχει μελετηθεί εκτενώς για τις σημαντικές θεραπευτικές του ιδιότητες. Ο βολβός του περιέχει τουλάχιστον 400 χημικές ουσίες, με σημαντικότερη την αλλισίνη. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προστασία του καρδιαγγειακού, μέσω της ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης και της μείωσης της χοληστερόλης, την προστασία από το οξειδωτικό στρες και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Το SUPERFOODS AΟΣΜΟ ΣΚΟΡΔΟ έχει υποστεί ειδική διαδικασία κατά την οποία διατηρούνται τα σημαντικά, μοναδικά συστατικά, όπως η αλλισίνη, στα οποία οφείλει τις ιδιότητές του, χωρίς τη δυσάρεστη οσμή, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μαζί με το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. 

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25oC). Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

 

Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ: 24648/10-3-2014.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Superfoods
summer vibes Οχι