Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Superfoods Βασιλικός Πολτός 50caps

SKU: 299

Ο βασιλικός πολτός είναι η μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας και ο λόγος που ζει 40-50 φορές περισσότερο. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες, ένζυμα, μονοσακχαρίτες και λιπαρά οξέα.

Ειδική Τιμή 16,32 € Κανονική Τιμή 19,90 €
Σε απόθεμα

SUPERFOODS ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ 50TABL.

Ενίσχυση ανοσοποιητικού. Σωματική & πνευματική τόνωση.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Ο βασιλικός πολτός είναι η μοναδική τροφή της βασίλισσας μέλισσας και ο λόγος που ζει 40-50 φορές περισσότερο. Περιέχει βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες, ένζυμα, μονοσακχαρίτες και λιπαρά οξέα. Προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Χρησιμοποιείται εκτενώς για τα ευεργετικά αποτελέσματά του στην πνευματική διαύγεια και ευεξία.

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΤΗΣ SUPERFOODS
Ο Βασιλικός Πολτός της SUPERFOODS παρασκευάζεται με τη μέθοδο της λυοφιλοποίησης, χάρη στην οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι λιγότερο ευπαθής. Διατηρεί επιπλέον τα ενεργά συστατικά του στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, περιέχοντας σταθερή ποσότητα 10-υδρόξυ-2-δεκενοϊκού οξέος ίση με 7 mg.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΨΟΥΛΑ
175 mg Royal Jelly, lyophilized extract
περιέχει 10-hydroxy-2-decenoic acid 7mg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, μαζί με το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού & του φαρμακοποιού σας.

Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ: 107618/16-12-2014

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Superfoods
summer vibes Οχι