Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €

Version Kelogel 30ml

SKU: 7235
29,27 €
Σε απόθεμα

Περιγραφή προϊόντος:

Gel με βάση τη σιλικόνη, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των υπερτροφικών ουλών και των χηλοειδών. Η επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ουσιών. Δρα δημιουργώντας φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποκατάσταση των δερματικών βλαβών.
Η τοπική εφαρμογή σιλικόνης έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα στη θεραπεία των χηλοειδών. Είναι εύκολη στη χρήση, ανώδυνη, μη παρεμβατική μέθοδος, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί όλο το διάστημα της θεραπείας από τους ασθενείς, χωρίς προβλήματα.
Βάση του KELOGEL είναι η σιλικόνη (dimethicone) η οποία:
Δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, το οποίο εμποδίζει τους ουλωτικούς ιστούς να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.
Είναι εξαιρετικά αδιάβροχη.
Είναι άοσμη.
Δεν φράσσει τους πόρους της επιδερμίδας.
Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την εμφάνιση αλλά και τις ενοχλήσεις που προκαλούνται από χηλοειδή, υπερτροφικές ουλές, ουλές με μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, ρικνωτικές ουλές, που εμφανίζονται μετά από τραυματισμούς, χειρουργικές τομές, εγκαύματα ή παθήσεις όπως η ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, όπως η κρυοθεραπεία, η ηλεκτροκαυτηρίαση, η απόξεση.

Συστατικά:

Dimethicone, Rosa Moschata Oil, Tocopheryl Acetate, Silica, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Olea Europaea Oil (Olive)Unsaponifiables, Bisabolol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil Unsaponifiables, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Pollen Extract, BHT

Χρήση:

Πλύνετε την προβληματική περιοχή.
Απλώστε σε στεγνό δέρμα με απαλές κινήσεις ένα λεπτό στρώμα επάνω από την προβληματική περιοχή, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.
Επαναλάβετε δύο φορές ημερησίως.
Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά.
Η ελάχιστη συνιστώμενη περίοδος χρήσης είναι 8 εβδομάδες.
Η παρατεταμένη χρήση παρέχει καλύτερα αποτελέσματα.
Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Να μην χρησιμοποιείται σε ανοικτές πληγές.
Διακόψτε τη χρήση σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός.
Φυλάξτε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό, στεγνό μέρος.

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Version