Τηλ. Επικοινωνίας: 2262026196
Δωρεάν Αποστολή για αγορές
άνω των 49 €
Ενημέρωση - Πρόληψη - Στήριξη

Vican Cer'8 Εντομοαπωθητική Lotion, 125ml

SKU: 866

Εντομοαπωθητική Λοσιόν για Ολη την Οικογένεια & Προφυλάσσει Αποτελεσματικά από τα Κουνούπια & τις Σκνίπες με Δράση που Διαρκεί έως 5 Ωρες

Ειδική Τιμή 5,79 € Κανονική Τιμή 8,90 €
Σε απόθεμα

Cer'8 Εντομοαπωθητική Lotion

Προφυλάσσει απο τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών.

Η εντομοαπωθητική Cer'8 Lotion χάρη στη μοναδική σύνθεσή της προφυλάσσει αποτελεσματικά από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών, αφήνοντας στο δέρμα ευχάριστο άρωμα κίτρου. Είναι κατάλληλη για μεγάλο πλήθος από είδη κουνουπιών συμπεριλαμβανομένου και του ασιατικού κουνουπιού "τίγρης", καθώς και για σκνίπες.
Η Cer'8 Lotion είναι αποτελεσματική ακόμα και στα τροπικά κλίματα.

Ιδιότητες: Απωθεί κουνούπια και σκνίπες, Αντιφλεγμονώδες, Εξαιρετικό αναλγητικό και καταπραϋντικό της επιδερμίδας.

Διάρκεια δράσης έως 5 ώρες

Με άρωμα Κίτρου.

Eucalyptus Citriodora Oil: Το έλαιο Eucalyptus Citriodora Oil εξάγεται από τα φύλλα και το φλοιό του δέντρου Ευκαλύπτου, με την τεχνική της απόσταξης ατμού.Συγκεκριμένα, αποτελεί δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης, έλαιο λεμονοευκάλυπτου που αποστάζεται από citriodora (corymbia citriodora).Eξαιρετικά αποτελεσματικό και μακράς δράσης απωθητικό εντόμων και κουνουπιών. Αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό και καταπραϋντικό της επιδερμίδας.

Χρήση - Δοσολογία: Εφαρμόστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια (περίπου δύο ψεκασμοί ~0,3g ανά πήχη χεριού). Για να τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα.

Συστατικά: Εucalyptus Citriodora oil, hydrated, cyclized 6,5% w/w, Βοηθ. Ουσίες 93,5 w/w.

Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών.

Ελληνικό προϊόν

Αρ. Έγκρισης Υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων: ΤΠ19-245/29.03.2017 Χρησιμοποιείται τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρεία Vican
summer vibes Yes